می میرند
9 نفر از یک خانواده پس از خوردن رشته فرنگی که بیش از یک سال در فریزر مانده بود ، جان خود را از دست دادند. طبق گزارش ها ، این رشته شامل آرد ذرت تخمیر شده بود که باعث مسمومیت خانواده با اسید “bongrekik” شد. p>
هفت بزرگسال ، از شهر جیکسی در استان شمال شرقی چین در هیلونگ جیانگ ، در 10 اکتبر پنج روز پس از خوردن Suantangzi درگذشت ، یک غذای خوشمزه محلی چینی. p>
آخرین عضو خانواده ای که از این سوپ استفاده کرد ، زنی به نام لی به نام محلی ، روز دوشنبه درگذشت ، Dailystar.co.uk گزارش داد. p>
خوشبختانه ، سه کودکی که به مناسبت خانواده نان ماکارونی ذرت سرو شده بود از خوردن آن خودداری کردند زیرا طعم آن را دوست نداشتند. p>
گائو فی ، مدیر ایمنی غذا در مرکز کنترل بیماری های هیلونگ جیانگ و پیشگیری ، به سرویس News China گفت که مسمومیت با اسید bongkrek اغلب کشنده است. p>
بر اساس گزارش Dailystar.co.uk ، علائم مسمومیت با bongkrek معمولاً در عرض چند ساعت پس از خوردن غذای آلوده نشان داده می شود و شامل درد معده ، تعریق ، ضعف عمومی و در نهایت کما. گاو فی گفت: “مرگ می تواند طی 24 ساعت اتفاق بیفتد.” “این می تواند به بسیاری از اندام های انسانی از جمله کبد ، کلیه ها ، قلب و مغز آسیب جدی برساند.” p>
“در حال حاضر ، پادزهر خاصی وجود ندارد. پس از مسمومیت ، میزان مرگ و میر می تواند از 40 تا 100 درصد باشد. “Dailystar.co.uk به نقل از گائو فی گفت. p>
گائو گفت که اسید بونگ کرک مقاوم است در دمای بالا جوشانده شود وی گفت: اسید بونگ کرک سمی کشنده است که در نارگیل تخمیر شده تولید می شود. در حقیقت ، یک غذای سنتی اندونزیایی به نام “tempe bongkrèk” ممنوع شده است زیرا با بسیاری از این موارد مرتبط است. p>
بین سالهای 1951 تا 1975 ، به طور متوسط 288 مسمومیت و 34 مرگ ناشی از اسید بونگ کرک هر سال در اندونزی گزارش می شود. p>
لوبیای Djenkol ، یکی دیگر از غذاهای خوشمزه اندونزیایی ، همچنین گفته می شود که علت مرگ های بی شماری است. p>
آلودگی اسید بونگ کرک در آبجو با تولید محلی همچنین 75 مورد مرگ است و بیش از 200 بستری در بیمارستان پس از تشییع جنازه در موزامبیک. p>